Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

A Fúzió-Holding Kft. 2005-ben jött létre és az elmúlt több mint 15 évben megbízható partnere volt sok száz vállalkozásnak. Eredményeink mindvégig a bizalomra és a helyes üzleti döntésekre épültek. Sikereink abban rejlenek, hogy tudunk egy szervezetként, egy közösségként dolgozni és döntést hozni.

Cégünk évek óta foglalkozik telefonértékesítéssel így a különböző gyártói, nagykereskedői kapcsolatrendszerünk adott. Konkrét tevékenységünk abból áll, hogy a szolgáltatókkal, gyártókkal, nagykereskedőkkel folyamatosan vesszük fel a kapcsolatot. Meglévő partnereink bizalommal fordulnak hozzánk készülékvásárlás esetén, bízunk abban, hogy hamarosan Téged is az elégedett vásárlóink között tudhatunk.

Oldalunkon számos kártya független mobiltelefon, tablet és egyéb kiegészítők közül választhatsz. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, valamint újdonságokkal bővítjük. A legtöbb általunk forgalmazott készülékekre 2 éves magyarországi gyári garanciát biztosítunk.

Most megújult külsővel és termékpalettával igyekszünk elnyerni megrendelőink tetszését, új partnereink, vásárlóink bizalmát és elégedettségét. Cégünk mottója a megbízható minőség és a kiváló szolgáltatás. Célunk az, hogy Te, a megrendelő a legnagyobb megelégedettséggel és örömmel használd a tőlünk megrendelt termékeket.

Foglalkozunk mobilkészülékek teljes körű értékesítésével, javításával, és gyári tartozékok, kiegészítők forgalmazásával. Szervízszolgáltatásaink között megtalálható a mai korszerű készülékek szoftveres és hardveres javítása is. Kérésedre véleményt alkotunk az általad kiválasztott telefonról, hogy a számodra legmegfelelőbb modellt válaszd. Fontos hogy tudd, mit várhatsz el a következő telefonodtól, mert ha ismered annak helyes használatát és teljesítményének határait, sok kellemetlen hétköznapi problémától szabadulhatsz meg, mint a gyenge akkumulátor, és a telefon lassulása, fagyása. Ezek a jelenségek már viszonylag hamar jelentkeznek a nem megfelelő használat során. Ha tudod, hogy mit tartasz a kezedben és ismered a működését, sokkal jobban fogod azt szeretni is.

Találd meg álmaid telefonját!
gramophone.hu